Over ons

Hetgoedkoopste.nl is begonnen als een hobby, na jaren verkopen via Speurders en Marktplaats als gecontroleerd verkoper zijn wij deze website gestart om kopers beter van dienst te kunnen zijn en om onze vaste assortiment aan u te kunnen tonen. Denk daarbij aan accu's, omvormers, zonnepanelen,  fluistermotoren etc. Voor onze voorraad en het plaatsten van bestellingen kunt u terecht in onze vernieuwde webshop. Inmiddels kunt u ons op internet vinden als een van de grootste accu en batterijen leveranciers van Nederland met de websites :

WWW.ACCUSHOP-UTRECHT.NL

WWW.ACCUSHOP-SOEST.NL

Vanaf nu is het mogelijk om betalingen via PayPal, Ideal, Visa, Billink, Materexpress, Meastro, VVV carden overschrijving te doen.

Onze prijs kwaliteit verhouding kunnen wij hanteren omdat wij geen kosten hebben als een winkelpand en personeel.
Kijk ook eens naar onze aanbiedingen, een aantal keer per maand plaatsen wij een nieuwe aantrekkelijke aanbiedingen. Rechtstreeks van de groothandel,
doordat er geen tussenkomst is van tussenhandelaren zijn de prijzen zo laag dat u gaat twijfelen aan de kwaliteit.

Let dus op!!!  Wij verkopen alleen maar  merkprodukten die wij verkopen met de volledige garantie en nazorg indien nodig.

Op de contactpagina vind u het contactformulier, emailadres info@hetgoedkoopste.nl en telefoonnummer voor vragen en opmerkingen.