• Benton acculader 6/12v 1ah

De Benton BX-4 druppellader is te gebruiken met alle 6- en 12 volt loodzuur, agm en gel accu's. De druppellader is te gebruiken in combinatie met accu's met een accucapaciteit tussen de 1 e n 20AH. De Benton BX-4 is makkelijk in gebruik door middel van het Plug 'N play systeem en de memory functie.

Handige functies
De Benton BX-4 druppellader beschikt over een aantal handiger functies. De druppellader heeft een ingebouwd display scherm waarop u de stand van het landen kunt aflezen. Hierdoor kunt u makkelijk controleren hoelang het duurt tot uw accu is opgeladen. Daarnaast heeft de Benton BX-4 een memory functie. Met deze functie onthoudt de acculader de laatste modes die gebruikt zijn. De Benton BX-4 beschikt over een temperatuur sensor, hierdoor kan de acculader zich aanpassen aan de temperatuur tijdens het laden. Door deze functie gaat de druppellader langer mee dan zijn concurrenten. De druppellader maak het mogelijk om accuklemmen en accuogen aan te sluiten.

Beveiliging
De Benton BX-4 druppellader beschikt over een beveiliging tegen overladen en oververhitting. Daarnaast is deze ook vonkvrij waardoor de druppellader veilig te gebruiken is. De druppellader heeft een IP60 classificatie waardoor de acculader bestand is tegen stof.

Plus- en minpunten
Geschikt voor 6- en 12 volt accu's
Beschikt over een memory-functie
Uitgerust met accuklemmen- en ringen
Voorzien van een Plug 'N Play
Niet geschikt voor lithium accu's

Contactformulier
Onze klantenservice beantwoord uw vraag gemiddeld binnen 1 uur.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Benton acculader 6/12v 1ah

  • Model: BX-4
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €42,95
  • €37,50

  • Excl. BTW: €30,99
  • Op werkdagen voor 15.30 uur besteld is morgen bezorgd!


Tags: benton, acculader