• Tacklife T8 Startbooster 800Ah

Tacklife T8 Startbooster

 

 • Geschikt tot 6,5 liter benzine- en 5.5 liter dieselmotoren
 • Piekvermogen van 800Ah
 • Geleverd inclusief veiligheidscase en 230 adapter
 • Te gebruiken als stroomvoorziening voor luchtcompressoren

 

De Tacklife T8 startbooster heeft een piekvermogen van 800Ah. De Tacklife T8 startbooster is geschikt voor accu's van 12 volt en motoren van 6.5 liter benzine- en 5.5 liter diesel. Als de Tacklife T8 een volle accu heeft dan kan deze startbooster motoren tot wel 30 keer doen starten.

De Tacklife T8 startbooster wordt in tegenstelling tot andere startboosters, geleverd met accessoires zoals een veiligheidscase en een 230V adapter. Door de 230V adapter kan de Tacklife T8 makkelijk via een stopcontact opgeladen worden. Hierdoor laat de Tacklife T8 sneller op dan startboosters die via een USB kabel opgeladen moeten worden. Door de bijgeleverde veiligheidscase is de Tacklife T8 beschermd tegen valschade en kan de startbooster makkelijk opgeborgen worden na gebruik. De Tacklife T8 is door zijn hoge kwaliteit en voordelige prijs een zeer goede keuze onder de startboosters.

De Tacklife T8 startbooster is voorzien van twee USB poorten, om smartphones en tablets op te laden. Een van de USB poorten is een quick charge met 5V/9V, deze laadt 3.6 keer sneller op dan een normale USB poort. Ook is de Tacklife T8 voorzien van een DC poort. Hierdoor is het mogelijk om een luchtcompressor aan te sluiten om bijvoorbeeld uw banden op te pompen. De Tacklife T8 biedt nog veel meer opties zoals een ingebouwd kompas en een LED verlichting waarmee ook SOS signalen gegeven kunnen worden. Door de LED verlichting is de startbooster ook gemakkelijk in het donker te gebruiken. De startbooster is zeer gebruiksvriendelijk en is door zijn compacte omvang en lichte gewicht makkelijk te vervoeren.

De capaciteit van de batterij is 18000mAh/66.6Wh. De batterij is van zeer goede kwaliteit en heeft een lange levensduur. Dit komt omdat de batterij zichzelf niet ontlaadt. Hierdoor gaat de batterij lang mee, ook als deze niet gebruikt wordt. De Tacklife T8 startbooster is beveiligd tegen kortsluiting, oververhitting, overbelasting, omgekeerde polarisatie. Ook is de Tacklife T8 vonkvrij. Hierdoor is het een zeer veilige startbooster. De Tacklife T8 is geschikt voor alle soorten accu's, behalve lithium.

Contactformulier
Onze klantenservice beantwoord uw vraag gemiddeld binnen 1 uur.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tacklife T8 Startbooster 800Ah

 • Merk: Universeel
 • Model: 800ah
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €129,00
 • €124,95

 • Excl. BTW: €103,26
 • Op werkdagen voor 15.30 uur besteld is morgen gratis bezorgd!


Gerelateerde producten

Genius GB70 Startbooster

Genius GB70 Startbooster

De GENIUS GB70 BOOST is geschikt voor het jumpstarten van allerlei voertuigen zoals personenauto's, ..

€245,00 €269,00 Excl. BTW: €202,48

Tags: Tacklife, startbooster, powerpack